fbpx

Njoftohen studentët e nivelit Master, dep.AB dhe dep. KF të cilë kanë pasur t’i nënshtrohen provimit tek Lënda Politikat ekonomike të BE-së Me Prof. Besim Beqaj me dt. 24.02.2016 në orën 16:00 do të mbahet me dt. 02.03.2016 ne orën 16:00.

Translate »