fbpx

Njoftim
Njoftohen studentët e nivelit Master, departamenti KF dhe MBNJ, se të gjitha provimet te Prof.Ass.Dr. Ibish Mazreku shtyhen për datat si më poshtë:
1. Organizimi dhe menaxhmenti 01.02.2016 në ora 16h
2. Financat e sigurimeve 02.02.2016 në ora 16h
3. Menaxhimi i institucioneve financiare 01.02.2016 në ora 16h
4. Menaxhmenti banker 02.02.2016 në ora 16h në ora 16h
5. Organizimi dhe zhvillimi i menaxhmentit 01.02.2016 në ora 16h
Prof.Ass.Dr. Ibish Mazreku

Translate »