fbpx
Njoftim
Njoftohen studentet e Fakultetit te Agrobiznesit, dep.TU dhe TPB , se pjesa teorike e provimit ne lenden e biologjise te prof.Dr.Linda Grapci Kotori mbahet me 11.02.16 ne ora 10:30
Translate »