fbpx
Njoftohen studentet e Fakultetit te Agrobiznesit, departamentit TPB dhe AA se, pjesa teorike e provimit , Botanike e pergjithshme dhe sistematike te prof. Dr.Fadil Millaku mbahet me 08.02.16 ne ora 14h.
Translate »