fbpx

Njoftim

Njoftohen studentet e vitit te pare dhe te tretë se rezultatet për lenden Hyrje ne turizëm ne drejtimin MTHM janë publikuar ne SEMS.

Prof.Ass. Dr. Bedri  Millaku

Translate »