fbpx

Njoftohen studentet e Fak. te Biznesit, Dep. AB, se konsultimet për rezultatin e Provimit në lëndët “Analiza Statistikore” dhe “Makroekonomia 2” tek prof. Besnik Fetai te parapara qe te mbahen me dt.30.01.2016 do te shtyhen per nje date tjeter .

Translate »