fbpx

Lajmerohen studentat e vitit të III, drejtimi AB dhe KF se neser prej ores 14 mbahen konsultimet dhe vendosja e notave në lënden Mjedisi i Biznesit.

Please follow and like us:
ShqipBosanskiEnglish