fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë se ligjeratat e parapara ditën e premte nga lënda Konsumi dhe e Drejta e Konsumatorit shtynën dhe zëvendësohen ditën e marte (12.01.2016) nga ora 12-14h, gjithashtu në lëndën E Drejta Tregtare (viti i katërt) ligjeratat mbahen të martën duke filluar nga ora 14-16h, në Amfiteatrin nr.2.

Me respekt,
Prof.Ass.Dr. Gani Asllani

Translate »