fbpx

Diskutim i hapur me studentët e Fakultetit Juridik
Ambasada amerikane dhe OJQ Human, organizojnë debat me temën “Puna dhe sfidat e gjykatës për kundërvajtje në Pejë në sundimin e ligjit dhe në parandalimin e dukurive negative në shoqëri”.
Takimi mbahet me 23 dhjetor 2015, në ora 11:00 -12:00, në sallën 2 të Fakultetit Juridik.

Translate »