fbpx

Njoftohen studentët e vitit të dytë dhe katërtë se ligjeratat nga lëndët: Konsumi dhe e Drejta e Konsumatorëve dhe E drejta Tregtare që janë paraparë të mbahën të Premten, të njëjtat do të mbahën ditën e Enjte (me datën 10.12.2015) . Ligjeratat mbahen sipas orarit të njëjtë duke filluar nga ora 10h deri në orën 14h.

Me respekt,
Prof.Ass.Dr. Gani Asllani

Translate »