fbpx

​Njoftohen studentet e vitit të parë të Fakultetit Juridik se të premten datë 4 dhjetor nga orën 16:00 organizohet kollokfiumi i parë nga lënda Retorika dhe Shprehje juridike. Kollekfiumi organizohet në dy grupe dhe mbahet në të njëjtën kohë:

Grupi i parë Amfiteatri 1

Grupi i dytë Amfiteatri 2

Translate »