fbpx

Njoftohen studentët e nivelit master, departamentit KF, që ligjeratat nga lënda “Organizimi dhe Menaxhmenti” te prof.Ibish Mazreku, e paraparë të mbahet sot (E Hënë) me 30.11.2015 në ora 16:00, nuk do të mbahet. Ligjerata do të zëvëndësohet një ditë tjetër pas dakordimit me studentë.

Translate »