fbpx

Njoftohen te gjithe studentet se konsultimet ne lenden Metodologjia e Shkrimit dhe Hulumtimit Akademik dhe Ligjor do te mbahen me daten 05.12.2015, ne ora 15:30. Te gjithe studentet qe nuk kane kaluar provimin dhe jane te interesuar te i nënshtrohen provimit me goje si dhe te shohin testet e tyre, mund të paraqiten me daten 05.12.2015, në ora 15:50

Translate »