fbpx

Njoftohën studentët e vitit të dytë të Fakultetit Juridik se kollokfjumi i parë nga lënda E drejta civile, i caktuar për datën 27.11.2015, për shkak të festës së 28 Nëntorit, shtyhet për datën 04.12.2015 në orarin si në vijim:

Grupi i parë prej orës 15:00 dhe
Grupi i dytë prej orës 16:00

Ndarja e grupeve është e publikuar në web të Fakultetit.

Translate »