fbpx

Njoftohen studentët e vitit të III-të të Fakultetit Juridik rë cilët i janë nënshtruar provimeve:

1. E Drejta e Detyrimeve
2. E Drejta Ndërkombëtare Publike
3. Organizatat Ndërkombëtare
4. E Drejta Tregtare Nderkombetare

se përshkrimi i notave dhe konsultimet do të mbahen ditën e Merkurë, 18.11.2015, në sallën 2, nga ora 10:00. Kalueshmeria e provimit është me 55 pikë.

Translate »