fbpx

Njoftohen studentet e vitit të dytë, departamenti Kontabilitet dhe Finance, se ushtrimet e humbura në lëndën Bazat e Marketingut me datë 03.11.2015, do zëvendësohen të shtunën me datë 14.11.2015 sipas këtij orari:

Grupi 1: 09:20 – 10:40

Grupi 2: 10:40 – 12:00

Grupi 3: 12:00 – 13:20

Grupi 4: 13:20 – 14:40

Msc. Rajan Arapi

NJOFTIM

Njoftohen studentet e vitit të dytë, departamenti Administrim Biznesi, se ushtrimet e humbura në lëndën Bazat e Marketingut me datë 03.11.2015, do zëvendësohen diten e shtunë, me datë 21.11.2015 sipas këtij orari:

Grupi 1: 09:20 – 10:40

Grupi 2: 10:40 – 12:00

Grupi 3: 12:00 – 13:20

Grupi 4: 13:20 – 14:40

Msc. Rajan Arapi

Translate »