fbpx

Njoftohen studentet se provimi ne lenden Klinike Juridike Penale i planifikuar te mbahej dje me date 02.11.2015 është shtyre dhe planifikohet te mbahet me date 06.11.2015 ne ora 16.00.

Translate »