fbpx

Nojtohen studentët e vitit të dytë, se provimi në Gjuhen Angleze tek prof.Nazli Tyfekçi mbahet me daten 02.11.2015 në orën 15:00, ndersa provimi Bazat e Marketingut tek Prof.Dr. Baki Koleci dhe Msc. Shqiponnja Nallbani mbahet me datën 06.11.2015 në orën 12:00

Translate »