fbpx

Njoftohen te gjithe studentet se konsultimet dhe vendosja e notave ne lendet Makroekonomi I dhe Makroekonomi II te Prof. But Dedaj, do te behet te premten me date 23 tetor, nga ora 14.00.

Translate »