fbpx

Njoftim

Njoftohen studentët e vitit III-të të Fakultetit të Biznesit se vërja e notave, përkatësisht mbajtja e konsultimeve lidhur me provimin në lëndën Planifikimi Mikroekonomik (Drejtimi AB), Kontabiliteti Bankar dhe Politika e Investimeve në Biznes (Drejtimi KF) do të mbahen të shtunden me dt. 17.10.2015 nga ora 10:30AM.

Translate »