fbpx
Lajmerohen studentet e vitit te pare departamenti Menaxhment ne turizem dhe hotelieri se konsultimet ne lenden Informatika ne turizem do te mbahen te premten me date 16.10.2015 duke filluar nga ora 14.00.
Me respekt
MSc. Jahja Lataj
Translate »