fbpx

Njoftohen studentet e Fak .te Biznesit se konsultimet dhe pershkrimi i notave  nga Lenda Shkathtesite e Komunikimeve/AB/,Ekonomia e Tranzicionit AB/,Politikat Ekonomike/AB/ dhe Menaxhimi i Operacioneve-Programi i vjeter dhe me sems/KF/,do te mbahen diten e Premte me dt. 16.10.2015 duke filluar nga ora 14,00.

Translate »