fbpx
Njoftim

Sot, në mbledhjen e Senatit u vendos që  afati për aplikim në studimet master, të vazhdoj deri më 13 tetor në ora 16:00 dhe provimi pranues do të mbahet me 15 tetor në ora 10:00.

Translate »