Rektori Mrasori dorëzoi detyrën zyrtarisht

Rektori Mrasori dorëzoi detyrën zyrtarisht

Rektori Mrasori dorëzoi detyrën zyrtarisht

Sot, Rektori i UHZ-së, Prof.Asoc. Dr. Naser Mrasori i dorëzoi detyrën e tij zyrtarisht u.d Rektorit, Prof.Asoc. Dr. Fadil Millaku, gjatë takimit të mbajtur me senatorët. Rektori, Mrasori falënderojë të gjithë dekanët, senatorët dhe studentët për bashkëpunimin e tyre për dy vite me radhë. Senatorët i uruan shëndet dhe shumë suksese në jetën akademike dhe vizionare, Rektorit Prof. Asoc. Dr. Naser Mrasorit, ndërsa u.d Rektorit i uruan detyrën e re dhe i premtuan bashkëpunim në proceset e mëtutjeshme.
Prof. Asoc. Dr. Naser Mrasori në tetor 2013 është zgjedhur Rektori i parë i Universietit “Haxhi Zeka” në Pejë.

 

Translate »