fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit të Biznesit, dep. Administrim Biznesi se konsulltimet dhe përshkrimi i notave për lëndën Ekonomia e tranzicionit te prof. i lëndës Haki Shatri do të bëhen të Premten me 20.02.2015 nga ora 11:00.

Translate »