fbpx

Njoftohen studentët e Fakultetit të Biznesit-dep. Kontabilitet dhe Financa, se konsultimet për provimin nga Menaxhimi Operacional te Prof. i lëndës Haki Shatri do të mbahen të premten me 20.02.2015 në ora 12:00. Për studentët me program të vjetër (me indeks) do të bëhet edhe përshkrimi i notave.

Translate »