fbpx
Njoftojme studentet se provimi ne lenden Makroekonomi 1, drejtimi KF tek Prof. But Dedaj mbahet ne keto termine:
Grupi I: 1 – 60 (me SEMS online) nga ora 13.00
Grupi II: 61-120 (me SEMS online) nga ora 14.00
Grupi III: 121 – 180  (me SEMS online) nga ora 15.00
Grupi IV: 180 – 214 (Me SEMS online) dhe te gjithe studentet me indeks nga ora 16.00
Ketu mund te shkarkoni listen e studenteve qe e kane paraqitur provimin. Ky orar duhet respektuar ne te kunderten nuk ju lejohet te hyni ne termine te tjera.
Translate »