fbpx
Njoftohen studentet te departamentit AB dhe KF, se neser me 01.10.2015,  ne 11 ora, do te mbahen konsultimet te prof.Besim Beqa, per te gjithe ata studenta te cilet i kane notat kontestuese.
Translate »