fbpx

Lajmërohen studentët e vitit II (A&A) si dhe studentet e vitit të II(TPB) se provimi në lëndët: Ekologjia I, Ndotja e mjedisit , Ekologjia Mjedisore dhe Ekologjia bujqësore mbahet me 30.09.2015
Ekologjia I, dhe Ekologjia mjedisore 11.00 h (A&A)
Ndotja e mjedisit 12.30 h (A&A)
Ekologjia bujqësore 14.00 (TPB)

Translate »