fbpx

Njoftohen studentet e fakultetit juridik se provimet nga lendet: Ekonomi, Konsumi dhe e drejta konsumatore dhe E Drejta e sigurimeve do te mbahen te njejten dite (28.09.2015), ne oren 14:00. Prof. A. Elezaj

Translate »