fbpx

Njoftohen studentët e nivelit Master dep. Menaxhimi i Mjedisit me Prof. Ilir Morina, se provimi i Lëndës Politikat mjedisore dhe ligjislacioni i paraparë të mbahetme dt. 24.09.2015 është shtyrë për dt. 29.09.2015 po në të njejtën orë.

Translate »