fbpx

Lajmerohen studentet e nivelit MA, dep.AB se konsultimet ne lendet Menaxhmenti Strategjik II dhe Metodat Kerkimore, do te mbahen me date 16.07.2015 duke filluar prej ores 15:00.
Prof.Ass.Dr.Florin Peci

Translate »