fbpx

Lajmerohen studentet e nivelit MA, drejtimi AB dhe KF, se notat tani me jane evidentuar ne lenden E Drejta e EU-se tek Prof.Ass.Dr. Remzije Istrefi.

Studentet qe kane hyre ne provim, por nuk jane ne SEMS, jane vleresuar si ne vijim:
1-Fatime Matoshi-5
2-Besa Kelmendi-5
3-Anisa Xhediku-9
4-Agon Xhemajli-5
5-Veton Hoxhaj-5
6-Behar Gashi-10
7-Deme Nikqi-6
8-Gezim Pacaj-6
9-Kenan Daci-6
10-Beshkoviq Esmir-6
11-Melos Lika-5
12-Miranda Sadiku-5
13-Reshadije Daci-6
14-Gentijana Jusufi-7
15-Arber Alijaj-8
16-Muhamet Lajqi-6

Translate »