fbpx

Njoftohen studentët e deparatamentit Kontabilitet Financiar, viti i dytë, të cilët kanë hyrë në provimin Taksat dhe Korporatat, mësimdhënës: MSc. Brikenda Vokshi se notimi dhe konsultimet do të mbahen ditën e premtë datë 13.02.2015, prej orës 14:00

Translate »