fbpx

Lajmërohen studentët e drejtimeveTU dhe AA se pjesa praktike e provimeve për lëndët Ekologjia dhe Ekologjia e resurseve njerëzore mbahen simë poshtë:

Ekologjia me 16/06/2015 prej ores 12:00
Ekologjia e resurseve njerërzore me 16/06/2015 prej orës 10:30

Translate »