fbpx

Njoftohen studentët të departamentit Kontabilitet dhe Financa dhe të departamentit Administrim Biznesi, të cilët i janë nënshtruar provimit nga lënda “Hyrje ne statistikë”, me datë 30.04.2015 me Komision, që konsulltimet për studentët me index do të mbahen të ejten(04.06.2015) në ora 11:00, kurse atyre me SEMS notat do të i kenë në SEMS.

Translate »