fbpx

Njoftohen studentet e vitit te dyte te Fakultetit Juridik, se zevendesimi i ligjerates se dates 09 maj 2015, nga lenda E Drejta Familjare dhe Trashegimore – Prof. Dr. Haxhi GASHI, e cila nuk eshte mbajtur per shkak te festes zyrtare, behet diten e enjte, me date 28 maj 2015, duke filluar nga ora 15:00.

 

Translate »