fbpx
Njoftim

Njoftim

Njoftohen mësimdhënësit dhe studentët se të Shtunën me 09.05.2015, dhe të Hënën me 11.05.2015, nuk do të punohet.
Orët e parapara të mbahen këto ditë do të zëvendësohen në javën e parë të muajit Qershor.

Translate »