fbpx

Njoftohen studentët e Departamenteve Administrim biznesi dhe Kontabilitet dhe financa në biznes në studimet bachelor se jane shpallur listat e studenteve te cilen do t’i nënshtrohen provimeve ne afatin e janarit 2015.

Listat e provimeve – Administrim biznesi

Listat e provimeve – Kontabilitet dhe financa në biznes

Vërejtje: Studentët të cilët e kanë paraqitur provimin dhe nuk i’u figuron në listë duhet të lajmërohen në administratë.

Translate »