fbpx

Njoftohen studentët e nivelit Master, dep. KF të cilët ju kanë nënshtruar provimit tek Lënda: Organizim dhe menaxhment me Prof. Ibishi Mazrekun, konsultimet do të mbahen 28.04.2015 në ora 15:00.

Translate »