fbpx

Orari i mbajtjes se Provimit ne lenden Historia e Institucioneve Shteterore dhe Juridike:

Grupi i I ora 11:00, Studentet nga numri 1-100 ne listen e publikuar nga SEMS
Grupi 2 ora 12:00, Studentet nga numri rendor 101- e tutje si dhe studentet me INDEX-a.

 

Translate »