fbpx

Njoftohen Studentën e vitit të parë Niveli Master -drejtimi Administrim Biznesi dhe Kontabilitet dhe Financa, se konsultimet në lëndën Ekonomika Menaxheriale do të mbahen me datën 24.04.2015 duke filluar nga ora 15.30.

Translate »