fbpx

Njoftohen të gjithë studentët e viti parë dep. Administrim Biznesi, se provimi i lëndës: Organizim dhe Menaxhment me Prof. Shyqyri Llacin do të mbahet me dt. 30.04.2015 në oren 11:30.

Translate »