fbpx

Njoftohen studentët e departamenti AB që provimi Menaxhmenti i NVM-së me kod 1220 dhe 1203, i paraparë të mbahet me 21.04.2015 me Komision do të mbahet me 23.04.2015 (E Enjte) ne ora 12:00.

Translate »