fbpx

Njoftohen studentët e drejtimit Kontabilitet dhe Financat te cilët i janë nënshtruar testit nga lënda “Biznes Ndërkombëtar” se rezultatet mund të i gjejnë në linkun e mëposhtëm.
Konsultimet për këtë test do të mbahen të premten 24 Prill, prej orës 14:30;

Zëvendësimi i orëve të humbura për studentët e kësaj lënde do të bëhet me data 15 Maj dhe 22 Maj në ora 9:20, përkatesisht në 16:00.

Rezultatet e testit nga Lënda “Biznes Ndërkombëtar” – Prof.Dr. Besim Beqaj

Translate »