fbpx
Njoftim

Njoftim,

Njoftojmë stafin akademik, administrativ dhe të gjithë studentët që sipas kalendarit të festave zyrtare të Republikës së Kosovës, ditë pushimi do të jetë me datë 1 dhe 2 Janar 2018.

Gezuar!

Please follow and like us:
Translate »