fbpx
Njoftim
‘NJOFTIM
Njoftohen studentët e fakultetit juridik që i jane nënshtruar kollokfjumit të parë nga lëndët ”Organizatat Ndërkombëtare” dhe ”E Drejta Ndërkombëtare Publike” që konsultimet për rezultatet e shpallura do të mbahen sipas orarit në vijim:
-Konsultimet për ”Organizatat Ndërkombëtare” do të mbahen ditën e premte, dt. 08.12.2017, ora 14:00, në Amfiteartin nr.2.
-Konsultimet për lëndën ”E Drejta Ndërkombëtare Publike” do të mbahen ditën e martë, dt.12.12.2017, ora 12:30, Salla nr.1.
Me respekt,
Prof.Ass. Sabiha Shala
Translate »