fbpx
Njoftim

Njoftim:
Njoftohen studentët e vitit të I-rë,
Departamenti: Kontabilitet dhe Financa se ligjëratat në lëndën: E Drejta Biznesore të parapara të mbahen ditën e shtunë, do të mbahen të premten të dyja grupet bashkë prej orës 10:40. Ndërsa ushtrimet do të mbahen ditën e shtunë në orarin e ligjëratave.

Translate »