fbpx
Njoftim

Lajmërohen studentët e vitit të tretë, departamenti Kontabilitet dhe Financa, se kollokviumi i parë në lëndën Kontabiliteti Menaxherial do të mbahet me datë 12.12.2017 në ora 12.00

Please follow and like us:
Translate »