fbpx
Njoftim
Njoftohen studentët se janë vendosur notat në SEMS për provimet e afatit të Nëntorit 2017, për lëndët:
1. E drejta familjare dhe trashëgimore,
2. E drejta e procedures civile, pjesa e përgjithshme,
3. E drejta e procedures civile, pjesa e veçantë.
Konsultimet mbahen me datë 02/12/2017 ora 12:00
Prof. Asoc.Dr. Haxhi Gashi
Translate »